Welkom bij Il Senso beautyschool

 Il Senso Beauty & Nails is een beautyschool en groothandel in nagel-, beauty- en pedicureproducten gelegen te Lochristi-Beervelde (Oost-Vlaanderen), centraal in de driehoek: Gent-Antwerpen-Brussel, op slechts 200m van de E17. (afrit 11, Beervelde)

Il Senso is een groothandel en beautyschool waar je terecht kan voor een groot aanbod aan opleidingen in de schoonheidssector. Wij staan bekend voor onze persoonlijke en professionele aanpak. Bij ons ben je geen nummer maar een persoon die wij graag meehelpen met het bereiken van een droom! Wij werken enkel met docenten die een krak zijn in hun vak en hun passie graag willen delen met anderen.

Onze opleidingsruimtes zijn volledig uitgerust met de juiste meubelen en materialen, zodat je in alle professionaliteit kan leren werken. Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om zeker te zijn dat elke cursist voldoende aandacht krijgt, is het aantal cursisten voor de nagelstyling beperkt tot 6 personen. De andere opleidingen worden enkel privé gegeven.

Alle producten die gebruikt worden tijdens de opleidingen kan je ook terugvinden in onze groothandel. Zo ben je zeker dat je de aangeleerde technieken effectief kan gebruiken bij je (toekomstige) klanten.

Om iedereen de kans te geven tot het volgen van een opleiding worden er zowel dag- als avondopleidingen voorzien. Ook op zaterdag kan je bij ons terecht voor het volgen van een cursus. De cursusdata voor de nagelstyling kan je terugvinden op deze website per opleiding. De andere opleidingen worden in overleg gepland. (privé training)

Heb je een btw-nummer? Dan kan je gebruk maken van de KMO-portefeuille. De overheid betaalt dan 40% van je opleiding terug. Meer info kan je terugvinden onder “KMO-portefeuille”.

Veel plezier bij het bekijken van onze opleidingen. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze beautyschool!

Il Senso…uw ideale beautypartner! DSC_8883

Waarom een opleiding volgen bij Il Senso?

  • Persoonlijke aanpak
  • Er wordt enkel gewerkt met topmerken uit de branche
  • Gepassioneerde en ervaren docenten
  • Kleine groepen van max 6 cursisten (geen overvolle klassen, waardoor je alles persoonlijk uitgelegd krijgt)
  • Een grote verscheidenheid aan opleidingen binnen de beautybranche
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding